Hvem er Prime Matchmaking?

Vi er to passionerede og ambitiøse kvinder, som står bag stiftelsen og driften af Prime Matchmaking.

Gennem en internationalt anerkendt matchmaking uddannelse har vi lært, hvordan vi sætter de rigtige mennesker sammen, og danner grobund for magi. Ud over dette bruger vi vores veludviklede intuition som guide. Og sidst men ikke mindst benytter vi vores egen udviklede match-metode, som afdækker vores kunders kerneværdier.


Værdier

Eksklusivitet = Vi er ikke for alle. Og prøver heller ikke at være det.

Betydningsfuld = Vi skaber øjeblikke, som kan være livsændrende.

Oprigtighed = Vi er ærlige, og taler direkte fra hjertet.

Mavefornemmelse = Vi følger vores intuition og instinkter.

Imødekommende = Vi er ydmyge og åbne.Hvad vi som matchmakers kan bidrage med:

 • check
  En udefrakommende person - i dette tilfælde en matchmaker - kan hurtigt identificere dine blind spots (ubevidste tanker og handlinger). Lige så vel som en uafhængig person også kan grave dit guld frem og få dig til at skinne endnu mere.
 • check
  Vi er ikke følelsesmæssigt påvirket af dine tidligere oplevelser, og vi er trænet til at forstå dig som person, og hvad der gavner dig på kærlighedsområdet.

Mød dine matchmakers

Rachael

Jeg er én af stifterne bag Prime Mathmaking, og certificeret matchmaker fra Matchmaking Institute.

Jeg tror på, at livet er en gave, som vi skal nyde sammen med de mennesker, vi elsker mest. Jeg vil være med til at finde ægte kærlighed for de mennesker, der virkelig ønsker det. Kærligheden er for vigtig til, at overlades til tilfældighederne.


For mange singler lykkes det ikke at finde "den eneste ene". Jeg ved, at jeg kan hjælpe dig med at identificere dét, der står i vejen, så du kan komme videre. Jeg er en rolig, begavet og fordomsfri person med en dyb interesse for at hjælpe andre mennesker.


Min personlige erfaring er, at jo flere forventninger du har til en potentiel partner, jo vanskeligere er det at finde ægte kærlighed. Derfor hjælper jeg singler med at matche deres forventninger til de faktiske muligheder. Og tro mig, de findes!


Gennem en kortlæggelse af personlige mål, værdier og personlighed tror jeg på, at det bedste match skabes.”

Hege

Jeg er certificeret matchmaker, par- og psykoterapeut, og har en akademisk uddannelse inden for konflikthåndtering og tværkulturel kommunikation.

Min mission er at hjælpe singler og par med at være en autentisk udgave af sig selv, og bygge en kærlighedsrelation, der fungerer i praksis.


I mit arbejdsliv har jeg arbejdet med mennesker i diverse omsorgs- og serviceroller, hvilket gør mig til en god menneskekender.

På det personlige plan har jeg i de sidste 15 år beskæftiget mig med personlig udvikling og meditation. I de sidste 12 år har jeg været i en fast kæresterelation.


Jeg brænder for at udbrede kendskabet til det nye kærlighedsparadigme, hvor visionen er, at vi hver især tager vores personlige lederskab alvorligt, også på kærlighedsområdet.


Det er muligt for dig at transformere dit kærlighedsliv. Jeg ved det, for jeg har selv gået vejen!
Din ”match-sandsynlighed” kommer an på:

 • Hvor mange højkvalitets- og relationsklare singler du faktisk ender op med at møde!
 • Hvor mange af disse som er i din kategori, og som du reelt set kan falde for!
 • Hvor skarp du er til at gennemskue dine egne og andres strategier på datingmarkedet, så du går "rigtigt i byen" fra dag 1, og ikke sløser din (og andres) tid og energi!
 • Hvor god du er til at handle på dine ønsker, og gribe/skabe chancerne når de rent faktisk opstår!
 • Hvor modig du er til at hvile i dig selv og udtrykke dit sande jeg, så du spiller med åbne kort, og dermed tiltrækker den helt rigtige type for dig.