Fokus på dig og dit ideelle kærlighedsliv

Tager DU dig tid til at stoppe op og spørge dig selv, hvad du virkelig vil? Eller fortaber du dig i jagten og spændingen ved at møde nye mennesker? Vi zoomer ind, for at kunne zoome ud. Sammen tegner vi kortet, som du skal navigere efter, baseret på dine tidligere kærlighedserfaringer og dit billede af fremtiden. Vores mission er at skabe grundlag for en gnist her og nu, men også for gensidig kærlighed senere hen. Når du fra et bevidst sted kan lukke andre mennesker ind og ud af dit liv, forbedrer du chancerne for at vælge rigtigt. Og til sidst ender du op, med den du leder efter.


Kæresteklare og attraktive singler

Vi repræsenterer nøje udvalgte singler, som vi personligt har sagt god for. Singlerne i vores database er attraktive, sympatiske mennesker, er ofte veluddannede, har gode manerer, samt livsmål, der ligner dine. Og så er de færdige med tidligere forhold og klar til et nyt, så I begge er på date ud fra det samme grundlag. Mange skuffelser med online dating skyldes for høje forventninger og begrænset information, om den man skal møde. Vi forhånds-screener hver enkelt kandidat, så du slipper for at møde singler, der slet ikke matcher dine kriterier.


Du lærer at begå dig på dates og "shine"

Ingen er født til at være den perfekte dater eller kæreste. Derimod kan relationskompetencer læres og udvikles over tid. Vi tilbyder trygge ”learning by doing” omgivelser, hvor du altid får en ny chance til at gøre et godt førstehåndsindtryk. I denne proces giver vi dig råd om alt fra kropssprog og personlig stil, til samtaleemner og aktiviteter på første date. Når du ved, at din eneste opgave er at være dig, så bliver dating langt mindre kompliceret. Selve stævnemødet bliver en arena, hvor du kan slappe af og stråle i dit eget lys.


Du slapper af og nyder rejsen

At være online via nettet og mødes med fremmede er sjovt i starten. Men de fleste som har prøvet online dating over en længere periode, har erfaret, at det koster tid, energi og fokus fra det, man ellers har gang i, i sit liv. Mange opgiver, fordi det hurtigt bliver et ekstra ”job” at være kærestesøgende på nettet. Hos Prime Matchmaking kan du læne dig tilbage, imens vi varetager dine interesser. At finde kærligheden handler også om, at frembringe den i sig selv. Dét tror vi, at du gør bedst, når du er en glad og ubekymret single.


Det er trygt og fortroligt

Hos Prime Matchmaking har vi en seriøs og respektfuld tilgang til arbejdet med menneskers følelser og håb for fremtiden. Vi er certificerede - det vil sige godkendte – matchmakere, fra Matchmaker Institute i New York; en international anerkendt uddannelse indenfor dating industrien. Vi mødes personligt med alle vores medlemmer, og derfor kender vi den person, vi introducerer dig for. Vi foretager et baggrundstjek i det omfang, det er muligt. Alle oplysninger bliver behandlet fortroligt, og vores database lever op til alle sikkerhedskrav.


Det er spændende og livsændrende

At date via Prime Matchmaking er en anderledes oplevelse. Vi er mere end blot en datingservice: Vi er mennesker, der møder dig i øjenhøjde, med forståelse og respekt. Vi ved, at enhver kan have brug for ”lånt” motivation og et kærligt skub i den rigtige retning. Spændingen ligger ikke kun i at møde nye mennesker – det kan du gøre hvor og når som helst. Det potentielt livsændrende er, at du møder kvalificerede kandidater, som er matchet med dine specifikke fremtidsdrømme. Vores ambition er at skabe et match, som fungerer i virkeligheden og ikke blot på papiret. Dét kalder vi spændende!